2007. július 10., kedd

Borulásos koccanás (friss, ropogós videónk)

Néhány perce, 5 óra magasságában rögzítettük a Rózsadombon: egy KKF 404, egy DT 2904 diplomata rendszámú autó és egy ismeretlen rendszámú Daewoo Matiz borulásos balesete Budapesten, az Alsó Törökvész - Eszter utca sarkán, a Miele irodaház előtt.
A rendőrök persze ránkértek és megpróbáltak elzavarni (személyiségi jogaink vannak, aszonta a fiatal koma), oszt ne filmezzek. Közterületen, bazmeg. Legközelebb a kődobáló rendőröktől is engedélyt fogok kérni.
Vitát nem nyitottunk, békésen elkotródtunk a fenékbe, nagyon nem értünk rá egy hótunalmas jogvitára.

Aki többre-vérre vágyik, az itt vérfürdőzhet: www.wreckedexotics.com

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Egy szociológus frissen megjelent könyve szerint egy 14 éves gyerek naponta átlag 1179,2-szer ejti ki a száján a baszd meg kifejezést. Az ötödikes korosztálynál ez a szám még csak 115,5. Szilágyi Gyulával a mai Népszava közöl interjút. A szociológus felmérései és becsült adatai alapján egy nyolcadik osztályos ma az iskolában naponta átlagosan 1179,2-szer ejti ki száján azt, hogy "baszd meg", míg az ötödikesek 115,5-ször. Ennél jóval ritkábban hangzik el a "szarevő" és a "köcsög": naponta hétszer, és kevesebbet szidják egymás anyját is: a "kurva anyád" kifejezés mindössze átlag napi nyolcszor hasít a levegőbe. Szilágyi Gyula szociológus Megbukott az iskola? című könyve a napokban jelent meg. A szerző a Népszavában szereplő interjúban kifejti azon nézetét, hogy a címben pusztán "jólneveltségből" szerepelteti a kérdőjelet, véleménye szerint tényleg megbukott az iskola. Ennek alátámasztása végett egy nemzetközi felmérésre is hivatkozik, amelynek eredményei szerint a magyar általános iskolások 48 százaléka kettesre oldotta meg az olvasási és szövegértési feladatokat, 23 százalék pedig elégtelen szintet produkált.